SOLUSI

SOLUSI

Karéta api

Weyer PA6 atanapi PA12 conduits sareng perlengkapan na anu aya hubunganana WQG, WQGM, WQGDM seueur dianggo dina industri karéta. Produk ieu ngagaduhan sipat anti-seuneu anu saé, bébas tina halogén, fosfor sareng kadmium. Aranjeunna disertifikasi standar Éropa sareng internasional ngeunaan seuneu sareng haseup, EN45545-2, R22 / R23.

railway

elevator

Lift

Salah sahiji pasar utama kami nyaéta lift. Mangtaun-taun ieu, industri lift parantos naék pesat. Weyer tubing sareng kelenjar kabel pas sareng standar maénkeun peran pelindung dina industri ieu. Aranjeunna anti seuneu, sepuh anti panas, gaduh panyalindungan IP68 atanapi IP69k anu saé. Kami parantos kéngingkeun reputasi tinggi ti nasabah lift di bumi sareng luar negeri.

Kandaraan Énergi Anyar 

Lima taun ka pengker, kandaraan énergi énggal sumebar di Cina. Kami ngabantosan palanggan anu ngarancang solusi panyalindungan. Kelenjar kabel EMC khusus Weyer sareng konektor M23 disambut sareng dianggo pisan. Ayeuna urang masih ngiringan ngarang proyék internasional pikeun daérah ieu.

new energy vehicle
wind power

Angin Kakuatan

Énergi anu diperpanjang anu seueur dianggo di dunya, proyek kakuatan angin nyungkeun solusi pelindung anu luhur. Weyer tabung setrés mékanis tinggi sareng kelenjar kabel tiasa minuhan tingkatan anu sami dina proyék. Saluran kami, kelenjar dipasang dina generator, kotak suhu-pangendali, propeller laju variabel sareng awak menara. 

Mesin

Sistem panyalindungan Weyer sapertos saluran sareng sagala jinis panyambungna Utas ngajaga unggal jenis mesin di industri ieu. Produk kami seueur dianggo di Facility Port, mesin bako, mesin suntik, mesin mékanis, sareng alat mesin jsb.

machinery
lighting

Cahaya

Pencahayaan industri ogé industri penting urang kami ngalibetkeun. Produk Weyer nyugemakeun seueur konsumén urang di daérah anu sanés pikeun nganggo Lampu. Kami parantos ngararancang produk khusus sapertos saluran suhu sareng kelenjar suhu luhur, produk anti seuneu V0 sareng tubing sepuh Panas sakumaha standar OC / T29106

Pamasangan Listrik

Sistem panyalindungan Weyer henteu ngan ukur seueur dianggo dina terminal listrik anu ngarakit, tapi ogé di seueur jalur produksi otomatis sareng robot. Jangkauan lengkep pikeun saluran sareng panyambungna tiasa nyumponan sarat unggal industri. Kelenjar urang parantos lulus sertifikasi ATEX & IECEx pikeun daérah bahaya.

electrical installation
communication

Komunikasi

Ayeuna waktuna 5G. Kami ngajaga waktos. Tubing Weyer polyamide sareng kelenjar liang angin tiasa nyumponan sarat proyék komunikasi. Liang angin urang tiasa ngajaga aliran hawa tinggi pikeun nyaimbangkeun hawa panas sareng hawa tiis di jero atanapi di luar kotak sareng tiasa ngajagi kabel ngalawan cai sareng debu (IP67).