Produk

Kelengkapan Tubing Plastik

  • Openable Connector

    Konektor Anu Kabuka

    Bahan tina konektor kabuka sareng locknut kabuka sacara khusus dirumuskeun poliamida. Gelar perlindungan nyaéta IP50. Pareuman diri, bébas tina halogén, fosfor sareng kadmium (paréntah RoHS nyugemakeun). Kisaran suhu min-30 ℃, max100 ℃, jangka pondok120 ℃. Warnana hideung (RAL 9005). Éta tiasa pas sareng tubing kabuka WYT. Bahan konektor anu kabuka sacara khusus dirumuskeun poliamida. Kami ngagaduhan métrik utas sareng utas PG.
  • Plastic Elbow Connector

    Panyambung Siku Plastik

    Bahan panyambung siku plastik nyaéta poliamida. Kami gaduh kulawu (RAL 7037), hideung (RAL 9005). Kisaran suhu min-40 ℃, max100 ℃, jangka pondok120 ℃. Flame-retardant nyaéta V2 (UL94). Gelar perlindungan nyaéta IP66 / IP68. Seuneu-tahan: Pareum diri, bébas tina halogén, fosfor sareng cadmium, diliwatan RoHS. Éta tiasa pas sareng sadaya pipa kecuali WYK tubing. Kami ngagaduhan métrik utas sareng utas PG sareng utas G.
  • Spin Coupler

    Spin Coupler

    Bahanna tina kuningan dilapis nikel. Kisaran suhu min-40 ℃, max100 ℃. Ngagunakeun anjing laut anu cocog, gelar Perlindungan tiasa ngahontal IP68. Kami ngagaduhan métrik utas sareng utas PG sareng utas G. Gampang dipasang siku konektor sekrup 45 ° / 90 ° sareng tikungan tiasa diposisikan nalika dipasang.
  • Metal Connector With Snap Ring

    Panyambung Logam Ku Cingcin Cingir

    Éta konektor tuba genggaman logam. Bahan awakna kuningan dilapis nikel; segelna dirobih karét. Gelar perlindungan tiasa ngahontal IP68. Kisaran suhu min-40 ℃, max100 ℃, urang ngagaduhan benang métrik. Kauntungannana nyaéta dampak anu hadé sareng résistansi geter, sareng tabung ngagaduhan fungsi ngonci intensitas luhur.
  • Connector Conically Sealing With Strain Relief

    Panyambung Konci Nyegel Kalayan Galur Bantuan

    Bahanna nyaéta poliamida. Ngagunakeun O-sealing anu cocog dina kisaran clamping, IP66 / IP68, nganggo permén karét dina benang. Kami ngagaduhan warna abu (RAL 7037), hideung (RAL 9005). Kisaran suhu nyaéta min-40 ℃, max100 ℃, jangka pondok 120 ℃. Flame-retardant nyaéta V2 (UL94). Pareuman diri, bébas tina halogén, fosfor sareng cadmium, diliwatan RoHS. Éta tiasa pas sareng sadaya pipa kecuali tipe overload WYK tubing. Kami ngagaduhan métrik utas sareng utas PG.
  • Connector With Strain Relief With Metal Thread

    Panyambung Ku Galur Bantosan Sareng Thread Logam

    Bahanna poliamida nganggo benang kuningan dilapis nikel. Gelar panyalindungan nyaéta IP68, nganggo permén karét dina benang. Kami gaduh warna abu (RAL 7037), hideung (RAL 9005). Retardant seuneu nyaéta V2 (UL94). Kisaran suhu nyaéta min-40 ℃, max100 ℃, jangka pondok 120 ℃. Pareuman diri, bébas tina halogén, fosfor sareng cadmium, diliwatan RoHS. Sipat tahan résistansi anu hadé, sambungan benang anu intensif tinggi, ngencengkeun kabel. Éta tiasa pas sareng sadaya pipa kecuali tipe overload WYK tubing. Kami ngagaduhan métrik utas sareng utas PG.
123 Teras> >> Halaman 1/3