Produk

Kelenjar Kabel Logam

  • Multi-hole Metal Cable Gland

    Kelenjar Kabel Logam seueur liang

    Kelenjar kabel biasana dianggo pikeun ngajepit, ngalereskeun, ngajagi kabel tina cai sareng lebu. Éta dilarapkeun sacara umum kana bidang sapertos papan kontrol, aparat, lampu, alat mékanis, karéta, motor, proyék jsb.
    Kami tiasa nyayogikeun anjeun sareng kelenjar kabel logam multi-liang anu didamel tina kuningan berlapis nikel (Orde No.: HSM / nxd), stainless steel (Urutan No..: HSMS / nxd) sareng aluminium (Urutan No.
    Nxd: N ngarujuk kana jumlah liang, D ngarujuk kana diaméter liang.
  • Metal Cable Gland (Metric/Pg/Npt/G thread)

    Kelenjar Kabel Logam (métrik / Pg / Npt / G utas)

    Kelenjar kabel biasana dianggo pikeun ngajepit, ngalereskeun, ngajagi kabel tina cai sareng lebu. Éta dilarapkeun sacara umum kana bidang sapertos papan kontrol, aparat, lampu, alat mékanis, karéta, motor, proyék jsb.
    Kami tiasa nyayogikeun anjeun kelenjar kabel logam tina kuningan dilapisan nikel (Orde No.: HSM), stainless steel (Orde No.: HSMS) sareng aluminium (Orde No.: HSMAL).