Advanteges kami

  • Quality Products

    Produk Kualitas

    Produk ngalangkungan seueur prosesés, ngagiling ati-ati
  • Rich in Variety

    Beunghar ku Ragam

    Sagala jinis produk waja
  • Quick Delivery

    Pangiriman gancang

    Anjeun tiasa nampi produk dina 30 dinten
  • Quality Service

    Palayanan Kualitas

    Kualitas pre-sale sareng layanan purna jual, kontak 24 jam, sadaya-cuaca kabuka

Didirikeun taun 1999, Shanghai Weyer Electric Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan teknologi tinggi anu ngahususkeun dina produksi kelenjar kabel, tubing sareng fittings tubing, ranté kabel sareng konektor plug-in. Kami mangrupikeun panyadia solusi sistem panyalindungan kabel, ngalindungan kabel di lapangan sapertos kendaraan énergi énggal, karéta api, alat-alat aerospace, robot, alat-alat pembangkit listrik angin, alat-alat mékanis, mesin konstruksi, instalasi listrik, lampu, lift, sareng sajabana Kalayan langkung ti 20 taun pangalaman pikeun sistem panyalindungan kabel, WEYER parantos kéngingkeun reputasi ti nasabah sareng pangguna tungtung di bumi sareng luar negeri.

Palanggan Kami

902397dda144ad34b0343631d0a20cf430ad85f9
partner22
partner_03
partner_04
partner_05
partner_06
partner_07
partner_08