Produk

PANONPA KABAL

  • Nylon Cable Gland (Metric/Pg/Npt/G thread)

    Kelenjar kabel nilon (métrik / Pg / Npt / G utas)

    Kelenjar kabel biasana dianggo pikeun ngajepit, ngalereskeun, ngajagi kabel tina cai sareng lebu. Éta dilarapkeun sacara umum kana bidang sapertos papan kontrol, aparat, lampu, alat mékanis, karéta, motor, proyék jsb.
    Pikeun kelenjar kabel nilon, kami tiasa nyayogikeun anjeun abu bodas (RAL7035), abu abu (Pantone538), kulawu jero (RA 7037), hideung (RAL9005), biru (RAL5012) sareng anu sanés anu anjeun peryogikeun.
  • Anti-fracture Nylon Cable Gland (Metric/Pg/G thread)

    Kelenjar kabel nilon anti-narekahan (métrik / Pg / G benang)

    Kelenjar kabel biasana dianggo pikeun ngajepit, ngalereskeun, ngajagi kabel tina cai sareng lebu. Éta sacara umum dilarapkeun ka bidang sapertos papan kontrol, aparat, lampu, alat mékanis, karéta, motor, proyék sareng sajabana Kami tiasa nyayogikeun anjeun kelenjar kabel abu-abu bodas (RAL7035), abu-abu ngora (Pantone538), kulawu jero (RA 7037 ), hideung (RAL9005), biru (RAL5012) sareng warna sanés anu anjeun peryogikeun.
  • Nylon Cable Gland (Metric/PG/NPT/G thread)

    Kelenjar kabel nilon (métrik / PG / NPT / G benang)

    Kelenjar kabel biasana dianggo pikeun ngajepit, ngalereskeun, ngajagi kabel tina cai sareng lebu. Éta sacara umum dilarapkeun ka bidang sapertos papan kontrol, aparat, lampu, alat mékanis, karéta, motor, proyék sareng sajabana Kami tiasa nyayogikeun anjeun kelenjar kabel abu-abu bodas (RAL7035), abu-abu ngora (Pantone538), kulawu jero (RA 7037 ), hideung (RAL9005), biru (RAL5012) sareng kelenjar kabel-radiasi-buktina nuklir.
  • Metal Cable Gland (Metric thread)

    Kelenjar Kabel Metal (Utas métrik)

    Kelenjar kabel biasana dianggo pikeun ngajepit, ngalereskeun, ngajagi kabel tina cai sareng lebu. Éta dilarapkeun sacara umum kana bidang sapertos papan kontrol, aparat, lampu, alat mékanis, karéta, motor, proyék jsb.
    Kami tiasa nyayogikeun anjeun kelenjar kabel logam pikeun kabel waja anu didamel tina kuningan berlapis nikel (Orde No.: HSM-KZ), stainless steel (Urutan No..: HSMS-KZ) sareng aluminium (Urutan No.
  • EMC Cable Gland (Metric/Pg thread)

    Kelenjar Kabel EMC (métrik / Pg benang)

    Kelenjar kabel biasana dianggo pikeun ngajepit, ngalereskeun, ngajagi kabel tina cai sareng lebu. Éta dilarapkeun sacara umum kana bidang sapertos papan kontrol, aparat, lampu, alat mékanis, karéta, motor, proyék jsb.
    Kami tiasa nyayogikeun anjeun kelenjar kabel EMC anu didamel tina kuningan berlapis nikel (Orde No.: HSM-EMV.T), stainless steel (Orde No..: HSMS-EMV.T) sareng aluminium (Orde No. T).
  • EMC Cable Gland (Metric/Pg thread)

    Kelenjar Kabel EMC (métrik / Pg benang)

    Kelenjar kabel biasana dianggo pikeun ngajepit, ngalereskeun, ngajagi kabel tina cai sareng lebu. Éta dilarapkeun sacara umum kana bidang sapertos papan kontrol, aparat, lampu, alat mékanis, karéta, motor, proyék jsb.
    Kami tiasa nyayogikeun anjeun kelenjar kabel EMC anu didamel tina kuningan dilapis nikel (No. Urutan: HSM-EMV.SC), stainless steel (Order No..: HSMS-EMV.SC) sareng aluminium (Order No..: HSMAL-EMV. SC).
123456 Teras> >> Halaman 1/7