Produk

BEDAKAN-buktina CABLE GLAND

  • Flame-proof Metal Cable Gland with Single Seal for Armored Cable (Metric/ NPT thread)

    Kelenjar Kabel Logam Flame-proof sareng Seal Tunggal pikeun Cable Armored (métrik / Utas NPT)

    Kelenjar kabel biasana dianggo pikeun ngajepit, ngalereskeun, ngajagi kabel tina cai sareng lebu. Éta dilarapkeun sacara umum kana bidang sapertos papan kontrol, aparat, lampu, alat mékanis, karéta, motor, proyék jsb.
    Kami tiasa nyayogikeun anjeun kelenjar kabel logam tina kuningan dilapis nikel (Orde No.: HSM-EX4) sareng stainless steel (Pesenan No..: HSMS-EX4).
  • Flame-proof Metal Cable Gland with Single Seal (Metric/NPT thread)

    Kelenjar Kabel Logam-buktina sareng Seal Tunggal (métrik / benang NPT)

    Kelenjar kabel biasana dianggo pikeun ngajepit, ngalereskeun, ngajagi kabel tina cai sareng lebu. Éta dilarapkeun sacara umum kana bidang sapertos papan kontrol, aparat, lampu, alat mékanis, karéta, motor, proyék jsb.
    Kami tiasa nyayogikeun anjeun kelenjar kabel logam tina kuningan dilapis nikel (No. Urutan: HSM-EX3) sareng stainless steel (Pesenan No..: HSMS-EX3).
  • Flame-proof Metal Cable Gland for Armored Cable (Metric/ NPT thread

    Kelenjar Kabel Logam-buktina pikeun Kabel Armored (Benang métrik / NPT

    Kelenjar kabel biasana dianggo pikeun ngajepit, ngalereskeun, ngajagi kabel tina cai sareng lebu. Éta dilarapkeun sacara umum kana bidang sapertos papan kontrol, aparat, lampu, alat mékanis, karéta, motor, proyék jsb.
    Kami tiasa nyayogikeun anjeun kelenjar kabel logam tina kuningan dilapis nikel (Orde No.: HSM-EX) sareng stainless steel (Pesenan No..: HSMS-EX).
  • Flame-proof Metal Cable Gland (Metric/PG/NPT/G thread)

    Kelenjar Kabel Logam-tahan seuneu (métrik / PG / NPT / G benang)

    Kelenjar kabel biasana dianggo pikeun ngajepit, ngalereskeun, ngajagi kabel tina cai sareng lebu. Éta dilarapkeun sacara umum kana bidang sapertos papan kontrol, aparat, lampu, alat mékanis, karéta, motor, proyék jsb.
    Kami tiasa nyayogikeun anjeun kelenjar kabel logam tina kuningan dilapis nikel (Orde No.: HSM-EX) sareng stainless steel (Pesenan No..: HSMS-EX).
  • Explosion-proof Metal Cable Gland (Metric/PG/NPT/G thread)

    Kelenjar Kabel Logam ngabeledug (Métrik / PG / NPT / G benang)

    Kelenjar kabel biasana dianggo pikeun ngajepit, ngalereskeun, ngajagi kabel tina cai sareng lebu. Éta dilarapkeun sacara umum kana bidang sapertos papan kontrol, aparat, lampu, alat mékanis, karéta, motor, proyék jsb.
    Kami tiasa nyayogikeun anjeun kelenjar kabel logam tina kuningan dilapis nikel (Orde No.: HSM-EX) sareng stainless steel (Pesenan No..: HSMS-EX).
  • Explosion-proof Nylon Cable Gland (Metric/Pg/Npt/G thread)

    Ngabeledug-buktina kelenjar kabel nilon (métrik / Pg / Npt / G benang)

    Kelenjar kabel biasana dianggo pikeun ngajepit, ngalereskeun, ngajagi kabel tina cai sareng lebu. Éta sacara umum dilarapkeun ka bidang sapertos papan kontrol, aparat, lampu, alat mékanis, karéta, motor, proyék sareng sajabana Kami tiasa nyayogikeun anjeun kelenjar kabel abu-abu bodas (RAL7035), abu-abu ngora (Pantone538), kulawu jero (RA 7037 ), hideung (RAL9005), biru (RAL5012) sareng kelenjar kabel-radiasi-buktina nuklir.