Produk

Saluran logam fléksibel

  • JSG-Type Enhanced Conduit

    JSG-Type Enhanced Conduit

    Selang JSG mangrupikeun kawat baja galvanis kalayan résistansi korosi anu saé dikepang dina inti témbok tabung JS, sareng ngagaduhan résistansi panas anu saé, dianggo dina lingkungan suhu luhur.
  • Metal Conduit

    Saluran logam

    Struktur saluran logam sheathing pvc / PU nyaéta saluran logam galvanis Strip-tatu, profil palang PVC sheathing sareng séng pérak sabuk baja péngkolan, struktur anu hooked, TPU sheathing. Seuneu-tahan nyaéta V0 (UL94). Gelar perlindungan nyaéta IP68.
  • Metal Conduit

    Saluran logam

    Pedaran pondok Gelar perlindungan nyaéta IP40. Sipat tina saluran logam fleksibel, régang, tahan komprési gurat. Strukturna nyaéta beubeur beusi seng, disambungkeun sareng saluran saluran logam galvanis
  • Stainless Steel Conduit

    Saluran stainless steel

    Selang logam stainless steel mangrupikeun bagian anu penting dina industri modéren. Selang logam stainless steel dianggo salaku kawat sareng kabel panyalindungan kabel pikeun kabel, kabel, sinyal alat otomatis, sareng selang pancuran sipil, kalayan spésifikasi tina 3mm dugi ka 150mm. Selang logam stainless steel leutik diaméterna (diameter jero 3mm-25mm) utamina dianggo pikeun panangtayungan sirkuit sensor penguasa optik presisi sareng perlindungan sirkuit sensor industri.
  • Metal Conduit With PVC Sheathing

    Saluran Logam Kalayan Sarung PVC

    Tabung pelindung anu dianggo pikeun nganggo kabel sareng kabel dina sagala rupa bidang umumna selang logam dilapisi tahan seuneu PVC, anu henteu ngan ukur tiasa ngalindungan kabel sareng kabel, tapi ogé nyegah kabocoran percikan listrik; aranjeunna ogé tiasa ngatur garis sareng ngahontal épék anu éndah.
  • Metal Conduit With PU Sheathing

    Saluran Logam Kalayan PU Sheathing

    Selang logam palapis plastik didamel tina selang stainless steel sareng selang logam galvanis, dilapis ku lapisan bahan PU sapanjang permukaan anu cekung sareng cembung tina inti témbok tabung. Kusabab kaunggulan beurat enteng, kalenturan anu saé, kakuatan sambungan sareng asesoris, kinerja listrik, tahan minyak, résistansi percikan cai, sareng sajabana, selang logam anu dilapis plastik seueur dianggo dina kakuatan, kimia, metalurgi, industri ringan, mesin sareng industri séjén.
12 Teras> >> Halaman 1/2