DUNIA WEYER

DUNIA WEYER

WEYER Sejarah

1999  parusahaan didirikeun

2003  Certified ISO9001 Sistem Manajemén Kualitas

2005  Ngadegkeun laboratorium tingkat modern sareng tingkat luhur

2008  Produk kami lulus UL, CE

2009  Jumlah penjualan taunan ngalangkungan 100 juta CNY pikeun pertama kalina

2013  Sistem SAP diwanohkeun, perusahaan ngasupkeun era anyar manajemén sistem

2014  Dileler perusahaan berteknologi tinggi sareng produk Terkenal

2015  Diala sertifikasi Sistem IATF16949; meunang gelar "Shanghai Famous Brand" sareng "Small Technological Giant"

2016  Rengse reformasi saham sareng rencana didaptarkeun diluncurkeun. Weyer Precision Technology (Shanghai) Co., Ltd. didirikeun.

2017   Dileler Unit Peradaban Shanghai; Produk kami parantos ngalangkungan ATEX & IECEX

2018   Sertifikasi DNV.GL Society Klasifikasi; Weyer Precision dilebetkeun kana operasi

2019   20 taun ulang taun WEYER

Perkenalan Perusahaan

factory pic 111

Didirikeun taun 1999, Shanghai Weyer Electric Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan teknologi tinggi anu ngahususkeun dina produksi kelenjar kabel, tubing sareng fittings tubing, ranté kabel sareng konektor plug-in. Kami mangrupikeun panyadia solusi sistem panyalindungan kabel, ngalindungan kabel di lapangan sapertos kendaraan énergi énggal, karéta api, alat-alat aerospace, robot, alat-alat pembangkit listrik angin, alat-alat mékanis, mesin konstruksi, instalasi listrik, lampu, lift, sareng sajabana Kalayan langkung ti 20 taun pangalaman pikeun sistem panyalindungan kabel, WEYER parantos kéngingkeun reputasi ti nasabah sareng pangguna tungtung di bumi sareng luar negeri.

factory pic 2
factory pic 3

Filsafat Manajemén

Kualitas mangrupikeun komponén penting dina filsafat perusahaan WEYER. Kami gaduh tim manajemen kualitas anu épéktip pikeun uji rutin sareng acak produk di laboratorium internasional kami. Kami ngajamin kualitas produk kami dina panggunaan normal sareng nyayogikeun gancang saatos jasa pikeun pangropéa produk. Manajemén kualitas kami Certified nurutkeun ISO9001 & IATF16949.

Téknologi ngabalukarkeun inovasi. Kami teras-terasan ngembangkeun sareng nanem modal canggih, produksi inovatif, mesin sareng téknologi. Kami gaduh tim R&D anu kuat pikeun nyiptakeun solusi rarancang énggal pikeun ngabantosan pangguna anu mayungan kaamanan kabel sareng nambihan kauntungan sacara ékonomis. Kami ogé ngagaduhan tim kapang profesional pikeun ngamutahirkeun struktur kapang kami nganggo téknologi kapang pangénggalna pikeun ningkatkeun kualitas produk sareng ngirangan biaya na.

Weyer ngagaduhan konsép jasa tinggi: cobian anu pangsaéna pikeun nyayogikeun palanggan kalayan jasa anu dibédakeun, mérek sareng gancang. Weyer sok nawiskeun solusi anu pangsaéna pikeun proyék pikeun ngajantenkeun sistem panyalindungan anu sampurna. Weyer sok ngantunkeun dina waktosna pikeun nyumponan sarat konsumén. Weyer sok nyayogikeun efisien saatos jasa pikeun instalasi sareng perawatan.

Jalur Produksi

injection machine

1. Mesin suntik

material feeding center

2. Pusat Pakan Bahan

metal processing machine

3. Mesin Ngolah Logam

mould machine

4. Mesin kapang

Storage area

5. Area Panyimpenan

Storage area2

6. Area Panyimpenan 2

Pamastian kualitas

IATF16949 2016 EN-1
IATF16949 2016 EN-2
ISO9001 2015english-1

Pusat Pangujian

high
4
222
DSC_0603
DSC_0543
test
IP
33333