Produk

Asesorisna

  • Tubing Cutter

    Cutting Tubing

    Cahaya, gampang dianggo. Désain pikeun ngagunakeun pakakas ku hiji panangan, beurat entéh, ukuranana kompak, seueur dianggo dina rohangan anu sempit Nganggo pangungkit, gampang pikeun motong tabungna kalayan sakedik kakuatan Gampang ngeureunkeun pipa ukuranana ageung.
  • T-Distributor And Y-Distributor

    T-Distributor Sareng Y-Distributor

    Kisaran suhu nyaéta min-40 ℃, max120 ℃, jangka pondok150 ℃. Kelirna kulawu (RAL 7037), hideung (RAL 9005). Bahanna nyaéta karét nitril atanapi poliamida. Gelar perlindungan nyaéta IP66 / IP68.
  • Polyamide Tubing Clamp

    Clamp Tubing Poliamida

    Bahanna nyaéta poliamida. Kelirna kulawu (RAL 7037), hideung (RAL 9005). Kisaran suhu nyaéta min-30 ℃, max100 ℃, jangka pondok120 ℃. Flame-retardant nyaéta V2 (UL94). Pemadamian nyalira, bébas tina halogén, fosfor sareng kadmium, diliwatan RoHS, kanggo ngalereskeun saluran.
  • Plastic Coupling

    Kopling Plastik

    Bahanna nyaéta poliamida atanapi karét nitril. Kelirna kulawu (RAL 7037), hideung (RAL 9005). Kisaran suhu nyaéta min-40 ℃, max100 ℃, jangka pondok120 ℃. Flame-retardant nyaéta V2 (UL94). Gelar perlindungan nyaéta IP68.
  • Plastic Connector

    Panyambung Plastik

    Bahanna nyaéta poliamida. Kelirna kulawu (RAL 7037), hideung (RAL 9005). Kisaran suhu nyaéta min-40 ℃, max100 ℃, jangka pondok120 ℃. Gelar perlindungan nyaéta IP68.
  • High Protection Degree Flange

    Flange Gelar Perlindungan Tinggi

    Gelar perlindungan nyaéta IP67. Kelirna kulawu (RAL 7037), hideung (RAL 9005). Flame-retardant nyaéta nyalira, bébas tina halogén, fosfor sareng cadmium, diliwatan RoHS. Pasipatan nyaéta flange kalayan konektor umum atanapi konektor siku ngajantenkeun konektor flange.
12 Teras> >> Halaman 1/2