Produk

Kelenjar Kabel Plastik

  • Nylon Cable Gland (Metric/Pg/Npt/G thread)

    Kelenjar kabel nilon (métrik / Pg / Npt / G utas)

    Kelenjar kabel biasana dianggo pikeun ngajepit, ngalereskeun, ngajagi kabel tina cai sareng lebu. Éta dilarapkeun sacara umum kana bidang sapertos papan kontrol, aparat, lampu, alat mékanis, karéta, motor, proyék jsb.
    Pikeun kelenjar kabel nilon, kami tiasa nyayogikeun anjeun abu bodas (RAL7035), abu abu (Pantone538), kulawu jero (RA 7037), hideung (RAL9005), biru (RAL5012) sareng anu sanés anu anjeun peryogikeun.
  • Anti-fracture Nylon Cable Gland (Metric/Pg/G thread)

    Kelenjar kabel nilon anti-narekahan (métrik / Pg / G benang)

    Kelenjar kabel biasana dianggo pikeun ngajepit, ngalereskeun, ngajagi kabel tina cai sareng lebu. Éta sacara umum dilarapkeun ka bidang sapertos papan kontrol, aparat, lampu, alat mékanis, karéta, motor, proyék sareng sajabana Kami tiasa nyayogikeun anjeun kelenjar kabel abu-abu bodas (RAL7035), abu-abu ngora (Pantone538), kulawu jero (RA 7037 ), hideung (RAL9005), biru (RAL5012) sareng warna sanés anu anjeun peryogikeun.
  • Nylon Cable Gland (Metric/PG/NPT/G thread)

    Kelenjar kabel nilon (métrik / PG / NPT / G benang)

    Kelenjar kabel biasana dianggo pikeun ngajepit, ngalereskeun, ngajagi kabel tina cai sareng lebu. Éta sacara umum dilarapkeun ka bidang sapertos papan kontrol, aparat, lampu, alat mékanis, karéta, motor, proyék sareng sajabana Kami tiasa nyayogikeun anjeun kelenjar kabel abu-abu bodas (RAL7035), abu-abu ngora (Pantone538), kulawu jero (RA 7037 ), hideung (RAL9005), biru (RAL5012) sareng kelenjar kabel-radiasi-buktina nuklir.