Produk

Tubing bergelombang Plastik

  • Polyethylene Tubing for Cable Protection

    Tubing Poliétilén pikeun Perlindungan Kabel

    Bahan pipa na nyaéta Poliétilén. Gampang dipasang sareng uninstall, ngahémat waktos pisan. Éta tiasa dilarapkeun ka gedong mesin, alat listrik, lomari kontrol listrik. Gelar perlindungan tiasa ngahontal IP68, éta tiasa ngajagi kabelna aman. Sipat tiub poliétilén nyaéta tahan minyak, fleksibel, kaku handap, permukaan herang, bébas tina halogén, fosfor sareng cadmium diliwatan RoHS.
  • Ultra Flat Wave Polypropylene Tubing

    Tubing Ultra Datar Gelombang Polipropilén

    Bahan pipa nyaéta polipropilén pp. Saluran polipropilén ngagaduhan ciri karasa luhur, tahan tekanan beurat, tahan maké sareng teu aya deformasi, kakuatan mékanis tinggi, kalenturan rada goréng, sareng insulasi listrik anu hadé sareng panangtayungan listrik mékanis. Éta henteu ngandung halogén, fosfor, sareng cadmium, diliwatan RoHS. Éta ogé ngagaduhan résistansi kimia anu hadé sareng résistansi korosi produk minyak, sahingga sistem saluran sadayana tiasa ngahontal pangaruh panyalindungan anu pamungkas
  • Polyamide Corrugated Tubing

    Pipa Bergelombang Poliamida

    Tabung nilon (poliamida), disebat salaku tabung PA. Mangrupikeun jinis serat sintétik, kalayan sipat fisik sareng kimia sareng mékanis anu saé: résistansi abrasi, tiasa dianggo dina kaayaan keusik, besi tua; permukaan lemes, ngirangan résistansi, tiasa nyegah karat sareng déposisi skala; lemes, gampang éta melengkung, gampang dipasang sareng gampang diolah.
  • Openable Tubing

    Tubing kabuka

    Bahanna nyaéta poliamida. Kelirna kulawu (RAL 7037), hideung (RAL9005). Flame-retardant nyaéta HB (UL94). kakuatan kimia tinggi, sipat kimia stabil, bébas halogén, stabilitas suhu luhur. Kisaran suhu nyaéta min-40 ℃, max110 ℃.
  • Openable Tubing

    Tubing kabuka

    Bahanna nyaéta poliamida. Kelirna kulawu (RAL 7037), hideung (RAL9005). Flame-retardant nyaéta HB (UL94). Éta moal ngarobih bentuk saluran dina suhu luhur. Anti gesekan, sipat kimia stabil, bébas halogén, élastisitas bending anu saé. Kisaran suhu nyaéta min-40 ℃, max115 ℃, jangka pondok150 ℃.
  •  Flame Retardant Corrugated Polypropylene Conduit

     Urut Retardant Polipropilén Bergelombang saluran

    Bahan pipa nyaéta polipropilén pp. Saluran polipropilén ngagaduhan ciri karasa luhur, tahan tekanan beurat, tahan maké sareng teu aya deformasi, kakuatan mékanis tinggi, kalenturan rada goréng, sareng insulasi listrik anu hadé sareng panangtayungan listrik mékanis.
123 Teras> >> Halaman 1/3