Produk

Ranté Kabel

  • Minitype 10 & 15 Series

    Minitype 10 & 15 Series

    Diterapkeun sacara ageung pikeun alat mesin anu dikontrol sacara numerik, alat éléktronik, mékanisme batu diménsi, mékanisme kaca, mékanisme panto-jandéla, mesin jetting-cetakan palastik, manipulator, alat-alat penanganan beurat, gudang otomatis, jst.
  • 80 Series  Cable Chain

    80 Rangkaian Kabel

    Diterapkeun sacara ageung pikeun alat mesin anu dikontrol sacara numerik, alat éléktronik, mékanisme batu diménsi, mékanisme kaca, mékanisme panto-jandéla, mesin jetting-cetakan palastik, manipulator, alat-alat penanganan beurat, gudang otomatis, jst.
  • 60 Series  Cable Chain

    60 Rangkaian Kabel

    Diterapkeun sacara ageung pikeun alat mesin anu dikontrol sacara numerik, alat éléktronik, mékanisme batu diménsi, mékanisme kaca, mékanisme panto-jandéla, mesin jetting-cetakan palastik, manipulator, alat-alat penanganan beurat, gudang otomatis, jst.
  • 45 Series  Cable Chain

    45 Rangkaian Kabel

    Diterapkeun sacara ageung pikeun alat mesin anu dikontrol sacara numerik, alat éléktronik, mékanisme batu diménsi, mékanisme kaca, mékanisme panto-jandéla, mesin jetting-cetakan palastik, manipulator, alat-alat penanganan beurat, gudang otomatis, jst.
  • 35 Series  Cable Chain

    35 Rangkaian Kabel

    Masing-masing bagian tina ranté kabel palastik rékayasa tiasa dibuka pikeun gampang dipasangna sareng dirawat; Nalika damel, ranté plastik rékayasa aya dina noise low, anti abrasi, gerakan gancang。
  • 26 Series  Cable Chain

    26 Rangkaian Kabel

    Diterapkeun sacara ageung pikeun alat mesin anu dikontrol sacara numerik, alat éléktronik, mékanisme batu diménsi, mékanisme kaca, mékanisme panto-jandéla, mesin jetting-cetakan palastik, manipulator, alat-alat penanganan beurat, gudang otomatis, jst.
12 Teras> >> Halaman 1/2