Produk

Kelenjar multi-fungsi

  • Metal Cable Gland (Metric thread)

    Kelenjar Kabel Metal (Utas métrik)

    Kelenjar kabel biasana dianggo pikeun ngajepit, ngalereskeun, ngajagi kabel tina cai sareng lebu. Éta dilarapkeun sacara umum kana bidang sapertos papan kontrol, aparat, lampu, alat mékanis, karéta, motor, proyék jsb.
    Kami tiasa nyayogikeun anjeun kelenjar kabel logam pikeun kabel waja anu didamel tina kuningan berlapis nikel (Orde No.: HSM-KZ), stainless steel (Urutan No..: HSMS-KZ) sareng aluminium (Urutan No.
  • EMC Cable Gland (Metric/Pg thread)

    Kelenjar Kabel EMC (métrik / Pg benang)

    Kelenjar kabel biasana dianggo pikeun ngajepit, ngalereskeun, ngajagi kabel tina cai sareng lebu. Éta dilarapkeun sacara umum kana bidang sapertos papan kontrol, aparat, lampu, alat mékanis, karéta, motor, proyék jsb.
    Kami tiasa nyayogikeun anjeun kelenjar kabel EMC anu didamel tina kuningan berlapis nikel (Orde No.: HSM-EMV.T), stainless steel (Orde No..: HSMS-EMV.T) sareng aluminium (Orde No. T).
  • EMC Cable Gland (Metric/Pg thread)

    Kelenjar Kabel EMC (métrik / Pg benang)

    Kelenjar kabel biasana dianggo pikeun ngajepit, ngalereskeun, ngajagi kabel tina cai sareng lebu. Éta dilarapkeun sacara umum kana bidang sapertos papan kontrol, aparat, lampu, alat mékanis, karéta, motor, proyék jsb.
    Kami tiasa nyayogikeun anjeun kelenjar kabel EMC anu didamel tina kuningan dilapis nikel (No. Urutan: HSM-EMV.SC), stainless steel (Order No..: HSMS-EMV.SC) sareng aluminium (Order No..: HSMAL-EMV. SC).
  • EMC Cable Gland (Metric/Pg thread)

    Kelenjar Kabel EMC (métrik / Pg benang)

    Kelenjar kabel biasana dianggo pikeun ngajepit, ngalereskeun, ngajagi kabel tina cai sareng lebu. Éta dilarapkeun sacara umum kana bidang sapertos papan kontrol, aparat, lampu, alat mékanis, karéta, motor, proyék jsb.
    Kami tiasa nyayogikeun anjeun kelenjar kabel EMC anu didamel tina kuningan dilapis nikel (No. Urutan: HSM-EMV), waja stainless (No Pesenan: HSMS-EMV) sareng aluminium (No. Urutan: HSMAL-EMV).
  • High-temp Metal Cable Gland with Multi Cores (Metric/PG thread)

    Kelenjar Kabel Logam tinggi-temp sareng Multi Cores (Thread métrik / PG)

    Kelenjar kabel biasana dianggo pikeun ngajepit, ngalereskeun, ngajagi kabel tina cai sareng lebu. Éta dilarapkeun sacara umum kana bidang sapertos papan kontrol, aparat, lampu, alat mékanis, karéta, motor, proyék jsb.
    Kami tiasa nyayogikeun anjeun sareng kelenjar kabel logam tinggi-temp sareng multi inti anu didamel tina kuningan berlapis nikel (Orde No.: HSM.DS-M / nxd), stainless steel (Orde No.: HSMS.DS-M / nxd) sareng aluminium (Pesenan No..: HSMAL.DS-M / nxd).
  • EMC High-temp Metal Cable Gland with Single Core (Metric thread)

    EMC High-temp Metal Cable Gland with Single Core (métrik benang)

    Kelenjar kabel biasana dianggo pikeun ngajepit, ngalereskeun, ngajagi kabel tina cai sareng lebu. Éta dilarapkeun sacara umum kana bidang sapertos papan kontrol, aparat, lampu, alat mékanis, karéta, motor, proyék jsb.
    Kami tiasa nyayogikeun anjeun sareng kelenjar kabel logam EMC tingkat tinggi kalayan inti tunggal tina kuningan berlapis (Orde No.: HSM.DS-EMV.SC), stainless steel (Pesenan No .: HSMS.DS-EMV.SC) sareng aluminium (Orde No .: HSMAL.DS-EMV.SC).
12 Teras> >> Halaman 1/2