Produk

EMC High-temp Metal Cable Gland with Single Core (métrik benang)

Pedaran pondok:

Kelenjar kabel biasana dianggo pikeun ngajepit, ngalereskeun, ngajagi kabel tina cai sareng lebu. Éta dilarapkeun sacara umum kana bidang sapertos papan kontrol, aparat, lampu, alat mékanis, karéta, motor, proyék jsb.
Kami tiasa nyayogikeun anjeun sareng kelenjar kabel logam EMC tingkat tinggi kalayan inti tunggal tina kuningan berlapis (Orde No.: HSM.DS-EMV.SC), stainless steel (Pesenan No .: HSMS.DS-EMV.SC) sareng aluminium (Orde No .: HSMAL.DS-EMV.SC).


Detil Produk

Tanda Produk

EMC High-temp Metal Cable Gland with Single Core (métrik benang)

222

Bubuka

Kelenjar kabel biasana dianggo pikeun ngajepit, ngalereskeun, ngajagi kabel tina cai sareng lebu. Éta dilarapkeun sacara umum kana bidang sapertos papan kontrol, aparat, lampu, alat mékanis, karéta, motor, proyék jsb.Kami tiasa nyayogikeun anjeun EMC suhu luhur logam kelenjar kabel sareng inti tunggal didamel tina kuningan berlapis nikel (Pesenan No .: HSM.DS-EMV.SC), stainless steel (No. Urutan: HSMS.DS-EMV.SC) sareng aluminium (No. Urutan: HSMAL.DS-EMV.SC).

Bahan: Awak: kuningan dilapisan nikel; panyegelan: karét silikon; cinyusu: SS304
Suhu Suhu: Mnt -50, Max 200
Gelar perlindungan: IP68 (IEC60529) kalayan cincin O anu pas dina kisaran penjepit anu ditangtoskeun
Pasipatan:  
Sertifikasi: CE, RoHS

Spésifikasi

(Mangga kontak kami pikeun langkung seueur inpormasi upami anjeun peryogi ukuran atanapi utas anu sanés dilebetkeun kana daptar ieu.)

Pasal No.

Terminal panyambungna

Épéktip taméng

Klem clamping

Thread

Ukuran rengkuh

A

B

C

F

S

HSM.DS-EMV.SC-M20 / 13

14

6 ~ 12

9 ~ 13

M20X1.5

24

HSM.DS-EMV.SC-M25 / 17

19

9 ~ 16

14 ~ 17

M25X1.5

30

HSM.DS-EMV.SC-M32 / 18

21

13 ~ 17

14 ~ 18

M32X1.5

36

HSM.DS-EMV.SC-M32 / 20

23

13 ~ 19

16 ~ 20

M32X1.5

36

HSM.DS-EMV.SC-M32 / 22

23

13 ~ 21

17 ~ 22

M32X1.5

36

HSM.DS-EMV.SC-M32 / 25

26

16 ~ 24

21 ~ 25

M32X1.5

36

HSM.DS-EMV.SC-M36 / 25

26

16 ~ 24

21 ~ 25

M36X2.0

40

HSM.DS-EMV.SC-M40 / 25

26

16 ~ 24

21 ~ 25

M40X1.5

45

Ngepak

3333

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali