Produk

Kelenjar Kabel EMC (métrik / Pg benang)

Pedaran pondok:

Kelenjar kabel biasana dianggo pikeun ngajepit, ngalereskeun, ngajagi kabel tina cai sareng lebu. Éta dilarapkeun sacara umum kana bidang sapertos papan kontrol, aparat, lampu, alat mékanis, karéta, motor, proyék jsb.
Kami tiasa nyayogikeun anjeun kelenjar kabel EMC anu didamel tina kuningan berlapis nikel (Orde No.: HSM-EMV.T), stainless steel (Orde No..: HSMS-EMV.T) sareng aluminium (Orde No. T).


Detil Produk

Tanda Produk

Kelenjar Kabel EMC (métrik / Pg benang)

6666

Bubuka

Kelenjar kabel biasana dianggo pikeun ngajepit, ngalereskeun, ngajagi kabel tina cai sareng lebu. Éta dilarapkeun sacara umum kana bidang sapertos papan kontrol, aparat, lampu, alat mékanis, karéta, motor, proyék jsb.Kami tiasa nyayogikeun anjeun kelenjar kabel EMC anu didamel tina kuningan berlapis nikel (Orde No.: HSM-EMV.T), stainless steel (Orde No.: HSMS-EMV.T) sareng aluminium (Orde No.: HSMAL-EMV. T).

Bahan: Awak: kuningan dilapisan nikel; cinyusu: SS304; sealing: karét silikon
Suhu Suhu: Mnt -50, Max 200
Gelar perlindungan: IP68 (IEC60529) kalayan cincin O anu pas dina kisaran penjepit anu ditangtoskeun
Pasipatan: Lalawanan kana geter sareng pangaruh, saluyu sareng IEC-60077-1999.
Jenis taméng: Segitiga Cinyusu
Sertifikasi: CE, RoHS

Spésifikasi

(Mangga kontak kami pikeun langkung seueur inpormasi upami anjeun peryogi ukuran atanapi utas anu sanés dilebetkeun kana daptar ieu.)

Pasal No.

Terminal panyambungna

Épéktip taméng

Klem clamping

Thread

Ukuran rengkuh

A

B

C

F

S

HSM.ZX-EMV.T-M20 / 14

14

8 ~ 13

10 ~ 14

M20X1.5

24

HSM.ZX-EMV.T-M25 / 17-S

17.5

11.5 ~ 16

13 ~ 17

M25X1.5

30

HSM.ZX-EMV.T-M25 / 17

19

13 ~ 16

14 ~ 17

M20X1.5

30

HSM.ZX-EMV.T-M25 / 20

19

13 ~ 18

16 ~ 20

M25X1.5

30

HSM.ZX-EMV.T-M32 / 21

22

14 ~ 20

17 ~ 21

M32X1.5

36

HSM.ZX-EMV.T-M32 / 25

25

17 ~ 24

21 ~ 25

M32X1.5

36

Aplikasi

777777

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali